Logo RION
  Wie zijn wijVloerbedekkingRaamdecoratieRION aan het werkKarpettenContact & RouteTipsReacties klanten  
 
leeg
Aanbiedingen Aanbiedingen
lijn
Bullet
Laminaat aanbieding
 

DoeHetZelf aanbieding Laminaat !!
  Lees meer >>
leeg leeg
Bullet
Actuele aanbieding
 

Bekijk de aanbiedingen van nu !!!

  Lees meer >>
leeg leeg
Bullet
Trap met bies
 
Wilt u iets orgineels, wat stijlvols en wat anders... Kies voor een trap met een bies of loper !
  Lees meer >>
leeg leeg
Bullet
Trapstunt
  Uw trap gestoffeerd met een sterk projecttapijt vanaf € 299,-
  Lees meer >>
leeg leeg
Bullet
Zonwering
  Nu 10% DHZ-korting op alle (o.a. Luxaflex en B & C) rolgordijnen, jalozieën, vouwgordijnen, plissé en raam en deurhorren.
  Lees meer >>
leeg leeg
 
 
 
 leeg
Wie zijn wij
lijn

Rion (Rien en Ron); stoffeerders in hart en nieren

Het begon allemaal in een klein keldertje in Capelle aan den IJssel. Daar starten wij “Rien van Dam en Ron Lagerwaard ” ons bedrijf RION. Gordijnen, tapijt, vinyl en zonwering, met alle facetten van het stofferen zijn wij begonnen in een kleine ruimte. Sinds 1996 hebben wij onze eigen showroom in Prinsenland.
 

 

Samen zijn we goed voor 40 jaar stoffeerervaring. Alles willen we zelf doen. Ons bedrijf bestond tot 2001 dan ook uit alleen ons twee. Vanaf die tijd hebben we versterking gekregen van onze echtgenotes “Linda en Franςoise”. Dit heeft als voordeel dat de kosten laag blijven en er geen communicatie-problemen ontstaan tussen bedrijf en klant. Wij helpen zelf onze klanten, bestellen de producten en stofferen vervolgens zelf of leggen het tapijt. Met ons heeft u geen mensen over de vloer die in dienst zijn van een baas, maar met ons zelf en wij streven naar perfectie!
Rien en Linda helpen u graag in Prinsenland

Rien en Linda

 

 

Ron en Francoise zijn u ook tot dienst in Rotterdam-Prinsenland 

Ron en Francoise

Met de opening van de tweede vestiging in augustus 2005 in Rotterdam-Zuid is de succesformule van Rion bevestigd. Die succesformule is voor ons even simpel als vanzelfsprekend. “Biedt al je klanten persoonlijke aandacht en een ruime keuze tegen een lage prijs”. Sinds de start van de eerste vestiging van Rion aan de A. Kuijlstraat 109 in Rotterdam Prinsenland blijkt dat veel klanten die persoonlijke aandacht heel belangrijk vinden net als een eerlijk en deskundig advies. Eind 2011 zijn we wegens ruimtegebrek van Rotter-dam-Zuid met de Woninginrichting en de Karpettenkelder verhuist naar de uitgebreide vestiging in Rotterdam-Prinsenland (A.Kuijlstr. 107-109)
 

 

Home
 

 

Tegenwoordig kunt u in Rotterdam-Prinsenland ook een ruime sortering karpetten te vinden. U vindt hier karpetten in diverse maten en soorten, van kinderkleden tot Klassiek.
 

GOPR0972_1543751503588_high

  Een kijkje in de Karpettenkelder

 Meer aandacht

Wij hebben veel plezier in ons werk. We zijn dan ook meer als alleen stoffeerders, ook dienen we als binnenhuisadviseurs uitstekend, tenslotte hebben we al aardig wat huizen voorzien van vloerbedekking en gordijnen. Doordat wij persoonlijk contact met u hebben van het begin tot het einde geven we net wat meer aandacht aan het werk. Voor ons is het immers ook erg leuk om te zien hoe dingen opknappen.

 

Gezellige woning

Onze RION-winkel is gezellig en knus ingericht, u kunt rustig de stalen bekijken en onder het genot van een kopje koffie de woonbladen lezen om samen met ons te kijken naar wat u wilt! Er is alle aandacht en tijd en mocht u een afspraak willen maken buiten de openingstijden is dat altijd mogelijk. Dan kunt u in alle rust de mogelijkheden uitgelegd krijgen van wat wel of niet kan. Onze winkel is te vinden op de Anthonetta Kuylstraat 109 in Rotterdam-Prinsenland, en beschikt over voldoende parkeer gelegenheid.


 
GOPR0970_1543751531917_high_1 GOPR0976_1543754722699_high
Prinsenland beneden Prinsenland boven


De openingstijden zijn:

*** AANSTAANDE ZONDAG ZIJN WIJ EXTRA GEOPEND VAN 12 TOT 17:00 UUR ***

Rotterdam-Prinsenland  
Anthonnetta Kuijlstraat 109  
3066 GS Rotterdam  
   
Maandag van 12:00 tot 17:00 uur  
Dinsdag t/m Zaterdag 10:00 – 17:00 uur.  
Vrijdag koopavond: 17:00 – 21:00 uur.  Door alles in één hand komt vakwerk tot stand 
Rotterdam-Prinsenland: Anthonnetta Kuijlstraat 109, 3066 GS Rotterdam - Karpettenkelder telf. 010-210 33 00 - Rion Woninginrichting telf. 010-455 35 29